Πώς το ΑΕΖ – Νέα Σαλαμίνα (1-5) συνδέεται με κακόβουλη ζημιά σε περιπολικό της Αστυνομίας

Πώς το ΑΕΖ – Νέα Σαλαμίνα (1-5) συνδέεται με κακόβουλη ζημιά σε περιπολικό της Αστυνομίας

Έμελλε να το δούμεκι αυτο ή μάλλον να το διαβάσουμε κι αυτό.

Υπόθεση κακόβουλης ζημιάς σε περιπολικό που ήταν στο Λατσί, δεν αποκλείεται να συνδέεται με τον ποδοσφαιρικό αγώνα Α.Ε. Ζακακίου – Νέας Σαλαμίνας. Τουλάχιστον αυτό αναφέρεται σε ρεπορτάζ του «Φιλελευθέρου».

Άγνωστος έσχισε με αιχμηρό αντικείμενο τα ελαστικά περιπολικού του αστυνομικού σταθμούς Πόλεος Χρυσοχούς, που ήταν σταθμευμένο στο Λατσί την Κυριακή (25/09).

Το όχημα μεταφέρθηκε με ρυμουλκό στον αστυνομικό σταθμό ενώ έγιναν και περαιτέρω εξετάσεις σε αυτό. Σημειώνεται ότι το παιχνίδι ΑΕΖ – Νέα Σαλαμίνα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (24/09).

Βάσει των γεγονότων μπορεί κάλλιστα να υποθέσει κάποιος ότι ο δράστης ήταν... εσωτερικός τουρίστας και θέλησε να συνδυάσει το ποδοσφαιρικό ταξίδι στην Πάφο και με ψαράκι στο Λατσί. Αν πράγματι αυτό αποδειχθεί, τότε σημαίνει ότι του έμειναν απωθημένα από τον αγώνα...

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Τραυματισμένος ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, λένε οι ΗΠΑ - «Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά το Ιράν την επόμενη εβδομάδα» απειλεί ο Τραμπ

LIVE: Τραυματισμένος ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, λένε οι ΗΠΑ - «Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά το Ιράν την επόμενη εβδομάδα» απειλεί ο Τραμπ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE