Η αστυνομική ανακοίνωση για την έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο του διαιτητή Γιώργου Νικολάου

Η αστυνομική ανακοίνωση για την έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο του διαιτητή Γιώργου Νικολάου

Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (27/9) στο όχημα του διαιτητή Α’ κατηγορίας Γιώργου Νικολάου.

Η αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει:

«Γύρω στις 2:50 π.μ τα ξημερώματα σήμερα, σημειώθηκε έκρηξη σε αυτοκίνητο 41χρονου ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με τις προκαταρτικές εξετάσεις, στο αυτοκίνητο προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό του μέρος, ενώ περαιτέρω εξετάσεις θα διενεργηθούν σήμερα το πρωί.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο Κύπριου διαιτητή Α΄ Κατηγορίας - Στη σκηνή η Αστυνομία

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE