Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας! Απίστευτη ταλαιπωρία για οδηγούς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας! Απίστευτη ταλαιπωρία για οδηγούς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:00 το πρωί της Τρίτης (27/9) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους ανάμεσα στον κυκλικό κόμβο Μέσα Γειτονιάς και Αγίας Φύλας χωρίς ωστόσο να προκληθούν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές.

Από την σύγκρουση όμως προκλήθηκε πυκνή τροχαία κίνηση και ταλαιπωρία στους χιλιάδες των οδηγών οι οποίοι χρησιμοποιούν το εν λόγω οδικό δίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η τροχαία Λεμεσού ενημερώθηκε για το ατύχημα και μεταβαίνει στο σημείο για διευθετήσει την τροχαία κίνηση. 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE