Συνάντηση Αναστασιάδη-Ολάντ στο Παρίσι

Συνάντηση Αναστασιάδη-Ολάντ στο Παρίσι

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, θα έχει σήμερα συνάντηση, στο Παρίσι, με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, τη συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 2 μμ ώρα Κύπρου, θα απασχολήσουν η παρούσα κατάσταση πραγμάτων στο Κυπριακό, οι σχέσεις Κύπρου-Γαλλίας με έμφαση σε θέματα ενέργειας και ασφάλειας, καθώς και ζητήματα που άπτονται της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας θα επιστρέψουν στην Κύπρο το βράδυ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην Εθνική Φρουρά: Εντοπίστηκε νεκρός στρατιώτης

Τραγωδία στην Εθνική Φρουρά: Εντοπίστηκε νεκρός στρατιώτης

Σε συναγερμό τέθηκαν οι αρμόδιες Αρχές, σήμερα το πρωί, σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς στην επαρχία Λευκωσίας, όταν εντοπίστηκε νεκρός ένας στρατιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE