19χρονος σκαλιώτης «την είδε πιλότος» στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού

19χρονος σκαλιώτης «την είδε πιλότος» στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού

Με μεγάλη ταχύτητα οδηγούσε ο 19χρονος στον αυτοκινητόδρομο.

Με ταχύτητα σχεδόν διπλάσια του επιτρεπόμενου ορίου, οδηγούσε, το βράδυ της Πέμπτης (29/9), 19χρονος κάτοικος Λάρνακας, στον αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Ο 19χρονος συνελήφθη να οδηγεί με 190km αντί 100km. 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.40μ.μ., μέλη του Ουλαμού Προλήψεως Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, που διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά το Ζύγι, εντόπισαν το αυτοκίνητο του 19χρονου, να κινείται με ταχύτητα 190km, αντί 100km.

Οι αστυνομικοί ανέκοψαν το όχημα και συνέλαβαν τον 19χρονο οδηγό, για αυτόφωρο αδίκημα.

Οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ζυγίου, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Η οδήγηση με ψηλές ταχύτητες, είναι καλά γνωστό ότι ευθύνονται για την πρόκληση πολλών τροχαίων συγκρούσεων. Στην Κύπρο, βάση των στατιστικών, η υπερβολική ταχύτητα αποτελεί την τρίτη κυριότερη αιτία πρόκλησης θανατηφόρων δυστυχημάτων.

Θα ήταν καλό να γνωρίζουμε πως με την αύξηση της ταχύτητας ενός οχήματος, μειώνεται αναλογικά ο χρόνος αντίδρασης του οδηγού στον όποιο κίνδυνο, ενώ παράλληλα αυξάνεται και η βιαιότητα της όποιας σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE