«Κάρβουνο» έγινε βάρκα στη Λεμεσό - Είχε δηλωθεί κλοπιμαία από τον ιδιοκτήτη της

«Κάρβουνο» έγινε βάρκα στη Λεμεσό - Είχε δηλωθεί κλοπιμαία από τον ιδιοκτήτη της

Αστυνομία διερευνά υπόθεση κλοπής βάρκας και εμπρησμού που διαπράχθηκε το βράδυ της Παρασκευής (30/09).

Συγκεκριμένα γύρω στις 10:50 το βράδυ δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι σε ανοικτό χώρο, σε περιοχή της επαρχίας Λεμεσού είχε ξεσπάσει φωτιά σε βάρκα, η οποία βρισκόταν σε τρόλεϊ.

Στη σκηνή μετέβηκαν αμέσως μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι η βάρκα είχε δηλωθεί την ίδια μέρα ως κλοπιμαία από τον ιδιοκτήτη της.

 Από την πυρκαγιά η βάρκα αξίας €22,000 περίπου καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το ΤΑΕ Λεμεσού και ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE