ΛΑΡΝΑΚΑ: Εργατικό ατύχημα σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο – Εργάτης έπεσε από τις σκαλωσιές

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εργατικό ατύχημα σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο – Εργάτης έπεσε από τις σκαλωσιές

Εργάτης έπεσε από τις σκαλωσιές ενώ δούλευε σε ξενοδοχείο της Λάρνακας.

Συμφώνα με την πυροσβεστική Υπηρεσία, την Παρασκευή (30/09) στις 12:26 το μεσημέρι, λήφθηκε κλήση για παροχή  βοήθειας σε τραυματία μετά από εργατικό ατύχημα.

Άτομο το οποίο εργαζόταν σε εξωτερικές σκαλωσιές στο 2ο όροφο σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο  στο δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας κατέπεσε στον 1ο όροφο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ορόκλινης «Λοχία Παναγιώτη Θεοφίλου» με 2 οχήματα και  ο τραυματίας τοποθετήθηκε σε σανίδα ακινητοποίησης και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Τ.Α.Ε.Π. του Νοσοκομείου Λάρνακας.

Στο επεισόδιο παρευρέθηκε λειτουργός του τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE