ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Σύλληψη 25χρονου από την Δερύνεια για τον άγριο ξυλοδαρμό του γιου του Αιγύπτιου επενδυτή

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Σύλληψη 25χρονου από την Δερύνεια για τον άγριο ξυλοδαρμό του γιου του Αιγύπτιου επενδυτή

«Μέσα» ως ύποπτος για το ξυλοδαρμό του γιο του Αιγύπτιου επενδυτή και του Γενικού Διευθυντή του έργου της Μαρίνας Αγίας Νάπας, 25χρονος από την Δερύνεια.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης του ξυλοδαρμού του γιου του Αιγύπτιου επενδυτή αλλά και του διευθυντή του έργου της Μαρίνας της Αγίας Νάπας, το ΤΑΕ Αμμοχώστου προσχώρησε την Παρασκευή (30/09) βάσει δικαστικού εντάλματος, στην σύλληψη 25χρονου από την Δερύνεια.

Το πρωί του Σαββάτου (01/10) ο 25χρονος οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής του για τέσσερις ημέρες.

Να υπενθυμίσουμε πως έντεκα πρόσωπα προσήλθαν  τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/09) στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αμμοχώστου και κατάγγειλαν, ότι ενώ διασκέδαζαν σε νυκτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα, δέχθηκαν επίθεση από φρουρούς ασφαλείας και εργαζομένους του εν λόγω κέντρου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες κτύπησαν τους παραπονούμενους με ρόπαλα και μπουκάλια, ενώ εκτόξευσαν εναντίον τους με τη χρήση σπρέι επιβλαβές αέριο.

Επίσης, από τρία πρόσωπα, κλάπηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ρολόι και ένα σακάκι που περιείχε χρηματικό ποσό.

Οι παραπονούμενοι επισκέφθηκαν δημόσιο και ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε, ότι έφεραν μώλωπες και τραύματα και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απολύθηκαν.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top