ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την αεροδιακομιδή ασθενούς σε κρουαζιερόπλοιο ανοικτά της Πάφου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την αεροδιακομιδή ασθενούς σε κρουαζιερόπλοιο ανοικτά της Πάφου

Επείγουσα κλήση εξέπεμψε το κρουαζιερόπλοιο «CELEBRITY SILHOUETTE», το πρωί του Σαββάτου (01/10) όταν επιβάτης υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, αμέσως ενεργοποιήθηκε το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ» αποστέλλοντας το Ε/Π «Τρίτων-701» της 460 Μοίρας Έρευνας – Διάσωσης, της Διοίκησης Αεροπορίας της ΕΦ, με τη συνοδεία εξειδικευμένου νοσηλευτή του Υπουργείου Υγείας, για την άμεση αεροδιακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Να σημειώσουμε πως ο ασθενής βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση ενώ στο ελικοδρόμιο του Γ.Ν. Λευκωσίας τον ανέμενε ιατρική ομάδα για άμεση περίθαλψη του ασθενούς.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Κέντρο Συντονισμού  Ερευνάς και Διάσωσης 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.