Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία όμως όχι για πολύ! Αναμένονται βροχές λέει η Μετεωρολογική

Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία όμως όχι για πολύ! Αναμένονται βροχές λέει η Μετεωρολογική

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Κυριακή (02/10) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά στα προσήνεµα µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Το απόγευµα στα δυτικά θα καταστούν βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα παράλια και στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ (02/10) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 18 στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 17 στα δυτικά παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο τη ∆ευτέρα ενώ από την Τρίτη αναµένεται σταδιακά µικρή πτώση.

Την Τετάρτη θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE