Tα έσπασαν οι Ομονοιάτες! Ελέγχει κλειστά κυκλώματα η Αστυνομία και προβαίνει σε συλλήψεις

Tα έσπασαν οι Ομονοιάτες! Ελέγχει κλειστά κυκλώματα η Αστυνομία και προβαίνει σε συλλήψεις

Πρόκληση ζημιών στον αγώνα μεταξύ Απόλλωνα και Ομόνοιας

Υπόθεση πρόκλησης ζημιών κατά το ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του Απόλλωνα και της Ομόνοιας που διεξήχθη την Κυριακής (2/10), στο Τσίρειο Στάδιο, διερευνά η Αστυνομία.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ, ο αγώνας καθυστέρησε να ξεκινήσει κατά πέντε λεπτά, λόγω ρίψης καπνογόνων και κροτίδων στον αγωνιστικό χώρο από οπαδούς της Ομόνοιας. Επίσης, ο αγώνας διακόπηκε άλλες δύο φορές, λόγω ρίψης πυρσών και κροτίδων στον αγωνιστικό χώρο από οπαδούς της Ομόνοιας.

Σύμφωνα με έλεγχο που διενεργήθηκε στο στάδιο, προκλήθηκαν ζημιές στην ανατολική κερκίδα, σε φωτιστικά, αλλά και στον τάπητα του αγωνιστικού χώρου.

Η Αστυνομία θα προβεί σε ανάλυση του κλειστού κυκλώματος και θα αναζητήσει πρόσωπα για να τα θέσει υπό κράτηση.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

ThemaOnline/ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE