ΠΑΡΑ-THEMA

«Τρόμος στη βιομηχανική Ιδαλίου»

«Τρόμος στη βιομηχανική Ιδαλίου»

Με τίτλο «τρόμος στη βιομηχανική Ιδαλίου», καθημερινή εφημερίδα τονίζει την τραγική κατάσταση που υπάρχει στον συγκεκριμένο δρόμο λόγω αγώνων ταχύτητας στους οποίους επιδίδονται νεαροί κυρίως τα Σάββατα.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρει ότι κάτοικοι στη βιομηχανική περιοχή στο Δάλι, έχουν χάσει τον ύπνο τους παρ’ όλες τις καταγγελίες στις οποίες έχουν κάνει στην Αστυνομία, με την ανυπόφορη αυτή κατάσταση ωστόσο να παραμένει η ίδια.

Επίσης υπογραμμίζει το γεγονός ότι οι πολίτες που επικοινωνούν με την εφημερίδα, είναι τόσο τρομοκρατημένοι που θερμοπαρακαλούν να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα τους καθώς φοβούνται επιθετικές συμπεριφορές.

Ανάλογες καταγγελίες έχει αναδείξει και ιστοσελίδα μας για τον Στρόβολο και στην Έγκωμη γεγονός που δείχνει το μέγεθος του προβλήματος. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top