Ιράκ: Τουλάχιστον 11 νεκροί σε επίθεση αυτοκτονίας

Ιράκ: Τουλάχιστον 11 νεκροί σε επίθεση αυτοκτονίας

Ανέλαβε την ευθύνη το Ισλαμικό Κράτος.

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έπειτα από επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε στη Βαγδάτη του Ιράκ.

Όπως αναφέρουν διεθνή δίκτυα βομβιστές αυτοκτονίας, των οποίων ο αριθμός δε διευκρινίζεται, πραγματοποίησαν επίθεση με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς κοντά σε πλήθος σε αγορά της Βαγδάτης στην περιοχή Σάμπε αλ-Μπουρ.

«Οι δυνάμεις ασφαλείας έσπευσαν στο σημείο και μετέφεραν τους τραυματίες σε κοντινό νοσοκομείο και τις σορούς στο αρμόδιο τμήμα. Οι δυνάμεις ασφαλείας διενέργησαν έρευνα για τον εντοπισμό των υπευθύνων της επίθεσης», ανέφερε σχετική ανακοίνωση των τοπικών αρχών.

Λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με το δίκτυο Iraqi News, το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη του «χτυπήματος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα χέρια της Κυβέρνησης η έκθεση της ATF για την πυρκαγιά – Θα δημοσιοποιηθεί μετά την επεξεργασία

Στα χέρια της Κυβέρνησης η έκθεση της ATF για την πυρκαγιά – Θα δημοσιοποιηθεί μετά την επεξεργασία

Την έκθεση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αλκοόλ, Καπνού, Πυροβόλων Όπλων και Εκρηκτικών (ATF) του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών παρέλαβε η Κυβέρνηση, σε σχέση με τα γεγονότα της πρόσφατης μεγάλης πυρκαγιάς στην Ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE