Ιράκ: Τουλάχιστον 11 νεκροί σε επίθεση αυτοκτονίας

Ιράκ: Τουλάχιστον 11 νεκροί σε επίθεση αυτοκτονίας

Ανέλαβε την ευθύνη το Ισλαμικό Κράτος.

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έπειτα από επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε στη Βαγδάτη του Ιράκ.

Όπως αναφέρουν διεθνή δίκτυα βομβιστές αυτοκτονίας, των οποίων ο αριθμός δε διευκρινίζεται, πραγματοποίησαν επίθεση με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς κοντά σε πλήθος σε αγορά της Βαγδάτης στην περιοχή Σάμπε αλ-Μπουρ.

«Οι δυνάμεις ασφαλείας έσπευσαν στο σημείο και μετέφεραν τους τραυματίες σε κοντινό νοσοκομείο και τις σορούς στο αρμόδιο τμήμα. Οι δυνάμεις ασφαλείας διενέργησαν έρευνα για τον εντοπισμό των υπευθύνων της επίθεσης», ανέφερε σχετική ανακοίνωση των τοπικών αρχών.

Λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με το δίκτυο Iraqi News, το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη του «χτυπήματος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Μονάδα Αμερικανών πεζοναυτών και πολεμικά πλοία κατευθύνονται προς Μ. Ανατολή - «Ο Πούτιν ίσως βοηθάει το Ιράν» λέει ο Τραμπ

LIVE: Μονάδα Αμερικανών πεζοναυτών και πολεμικά πλοία κατευθύνονται προς Μ. Ανατολή - «Ο Πούτιν ίσως βοηθάει το Ιράν» λέει ο Τραμπ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE