Ιράκ: Τουλάχιστον 11 νεκροί σε επίθεση αυτοκτονίας

Ιράκ: Τουλάχιστον 11 νεκροί σε επίθεση αυτοκτονίας

Ανέλαβε την ευθύνη το Ισλαμικό Κράτος.

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έπειτα από επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε στη Βαγδάτη του Ιράκ.

Όπως αναφέρουν διεθνή δίκτυα βομβιστές αυτοκτονίας, των οποίων ο αριθμός δε διευκρινίζεται, πραγματοποίησαν επίθεση με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς κοντά σε πλήθος σε αγορά της Βαγδάτης στην περιοχή Σάμπε αλ-Μπουρ.

«Οι δυνάμεις ασφαλείας έσπευσαν στο σημείο και μετέφεραν τους τραυματίες σε κοντινό νοσοκομείο και τις σορούς στο αρμόδιο τμήμα. Οι δυνάμεις ασφαλείας διενέργησαν έρευνα για τον εντοπισμό των υπευθύνων της επίθεσης», ανέφερε σχετική ανακοίνωση των τοπικών αρχών.

Λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με το δίκτυο Iraqi News, το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη του «χτυπήματος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE