«Θα την ξεντύσουμε σιγά σιγά»! Άρχισαν τα πειράγματα στην Τζώρτζια Παναγή – ΒΙΝΤΕΟ

«Θα την ξεντύσουμε σιγά σιγά»! Άρχισαν τα πειράγματα στην Τζώρτζια Παναγή – ΒΙΝΤΕΟ

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Δευτέρας 3/10 η εκπομπή «Ξαναδέστε τους» μέσα από τη συχνότητα του Alpha Ελλάδος. Το παρεάκι της απογευματινής ζώνης του σταθμού ξεκίνησε με καλή διάθεση, αστεία και πειράγματα.

Στην ομάδα της εκπομπής όπως έγινε γνωστό εδώ και μέρες συμμετέχει και η δική μας Τζώρτζια Παναγή, που άνοιξε τα φτερά της για καριέρα στην Ελλάδα, αφήνοντας την Κύπρο για να ενταχθεί στο δυναμικό του Alpha Ελλάδος.

Η Κύπρια καλλονή μάλιστα ήταν αυτή που δέχτηκε και το πρώτο πείραγμα από τους συνεργάτες της καθώς την ώρα που ο Νίκος Μουτσινάς την παρουσίαζε, ανέφερε ότι η  Τζώρτζια είναι αρκετά ντυμένη, με την Μαρία Ηλιάκη να συμπληρώνει: «Θα την ξεντύσουμε σιγά σιγά…»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE