Το μήνυμα του «Μανιταρά» στον Πιέρ! ΒΙΝΤΕΟ

Το μήνυμα του «Μανιταρά» στον Πιέρ! ΒΙΝΤΕΟ

Kαλεσμένος στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» και τον Αντρέα Πογιατζή ήταν το βράδυ της Δευτέρας 3/10 ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης.

Ο ισχυρός άντρας των πρωταθλητών αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας οι οποίοι είναι πρωταγωνιστικοί κάθε χρονια, όπως επιβάλλει άλλωστε και η ιστορία της ομάδας, μίλησε για την «άλωση» του Πειραιά και σχολίασε τον Πιέρο Σωτηρίου για τον οποίο ο Αντρέας Πογιατζής θεωρεί ότι πρέπει να τον δουν με άλλο μάτι.

Μάλιστα τον αποκάλεσε «Πιέρ» θέλοντας να καταδείξει πως αν ο παίκτης ήταν από άλλη χώρα και όχι Κύπριος να ήταν πιο εύκολο να αναγνωριστεί η αξία του. Ο κ. Πετρίδης «σηκώνοντας το γάντι» έστειλε το δικό του μήνυμα στον νεαρό επιθετικό

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE