Σε εξέλιξη έρευνα του ΤΑΕ Λάρνακας για τον εντοπισμό του ύποπτου άντρα με το πιστόλι

Σε εξέλιξη έρευνα του ΤΑΕ Λάρνακας για τον εντοπισμό του ύποπτου άντρα με το πιστόλι

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (04/10) έρευνες του ΤΑΕ Λάρνακας σε σχέση με το πιστόλι που εντόπισε υπάλληλος καθαριότητας του Αεροδρομίου.

Έγκυρη πηγή της ιστοσελίδας μας, μας ανέφερε πως οι έρευνες της Αστυνομίας έχουν επικεντρωθεί σε συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο φέρεται να είναι αυτό που πήρε το τσαντάκι μέσης από τα χέρια του υπαλλήλου.

Να υπενθυμίσουμε πως το τσαντάκι με το πιστόλι εντόπισε το βράδυ της Δευτέρας (03/10) σε χώρο του Αεροδρομίου, υπάλληλος του συνεργείου καθαριότητας.

Μάλιστα, μόλις άνοιξε να δει τι περιέχει το ξεχασμένο τσαντάκι, άγνωστος άντρας τον πλησίασε και το άρπαξε, ενώ αμέσως τράπηκε σε φυγή.

Διαβάστε ακόμη:

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Το ξεχασμένο τσαντάκι μέσης είχε μέσα πιστόλι - Σε κινητοποίηση το ΤΑΕ Λάρνακας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.