ΚΥΠΡΟΣ: Ύψωσαν «ενωτική» σημαία σε Τουρκοκυπριακό χωρίο - Άμεση επέμβαση της Αστυνομίας στην περιοχή (VIDEO)

ΚΥΠΡΟΣ: Ύψωσαν «ενωτική» σημαία σε Τουρκοκυπριακό χωρίο - Άμεση επέμβαση της Αστυνομίας στην περιοχή (VIDEO)

Ένταση προκλήθηκε την ήμερα ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας (1/10) σε χωρίο της Επαρχίας Πάφου.

Επιμέλεια Έκτορας Γεωργίου

Συγκεκριμένα στο απομακρυσμένο χωρίο της Σταυροκόννου μια αυθόρμητη κίνηση από λίγους συμπολίτες μας λίγο έλειψε να προκαλέσει ένταση. 

Όπως θα δείτε και στο βίντεο πιο κάτω ανήμερα της Εθνική μας γιορτής συμπολίτες μας βρέθηκαν στο χωρίο Σταυροκόννου (Τουρκοκυπριακό) και ύψωσαν την «ενωτική» σημαία θέλοντας με αυτή την κίνηση τους να δείξουν την ελληνικότητα του χωριού. Να σημειώσουμε ότι για πρώτη φόρα υψωθήκαν ελληνικές σημαίες στο εν λόγω χωριό. 

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας η Αστυνομία Κύπρου κινητοποιήθηκε σε μια προσπάθειά της να αποφευχθούν τυχών παρατράγουδα, χωρίς όμως να χρειαστεί η επέμβαση της. Μόλις μετέβησαν στο χώρο αστυνομικοί, διαπιστώσαν πως δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας, αφού οι εν λόγω εκδηλώσεις ήταν ειρηνικές.

Δείτε τις φωτογραφίες και βίντεο 
 





Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE