ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητέρα Βαγγέλη Πέππου: «Ο γιος μου είναι φυτό, χρειάζεται θεραπεία σε εξειδικευμένο κέντρο αλλά δεν έχουμε τα χρήματα » - ΦΩΤΟ - VIDEO

Μητέρα Βαγγέλη Πέππου: «Ο γιος μου είναι φυτό, χρειάζεται θεραπεία σε εξειδικευμένο κέντρο αλλά δεν έχουμε τα χρήματα » - ΦΩΤΟ - VIDEO

Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του Βαγγελή Πεππόυ εξομολογείται τον Γολγοθά που ζει εδώ και ένα χρόνο μετά και τον άνανδρο ξυλοδαρμό του γιου της από μπράβους του κέντρου διασκέδασης Super Paradise στην Μύκονο τον Σεπτέμβριο του 2015.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του ΣΙΓΜΑ , ήταν την Τρίτη (04/10) η μητέρα του Βαγγέλη, κ.Σούλλα η οποία μίλησε στην δημοσιογράφο Γωγώ Αλεξανδρινού για την κατάσταση της υγείας του παιδιού της, λέγοντας πως αυτή την στιγμή ο Βαγγέλης είναι «φυτό» στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο Βαγγέλης Πέππος την Τετάρτη (05/10) θα πάρει εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο με τους δικούς του να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες έτσι ώστε να εισαχθεί σε εξειδικευμένο κέντρο νοσηλείας.

Όπως αναφέρει η μητέρα του Βαγγέλη, τα έξοδα νοσηλείας και θεραπείας του παιδιού της είναι τεραστία με την οικογένεια να βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς αδυνατεί να τα πληρώσει.

Αν και ακόμη η υπόθεση είναι στις δικαστικές αίθουσες, η οικογένεια του 32χρονου δεν έχει λάβει όλο το χρηματικό πόσο των αποζημιώσεων, με αποτέλεσμα σήμερα να ζητάνε βοήθεια από το κράτος.

Από την άλλη,  ο 32χρονος Πέππος θα μπορούσε να μεταφερθεί για θεραπεία στο Ισραήλ σε ένα ειδικό κέντρο αποκατάστασης όμως δυστυχώς τα έξοδα είναι τεράστια, καθώς για τρεις μήνες θεραπείας το ποσό αγγίζει τις 150 χιλιάδες ευρώ.

Η κ. Σούλλα επισήμανε πως το δύσκολο κομμάτι είναι τώρα, καθώς ο γιος της χρειάζεται να μεταφερθεί σε ειδικευμένο κέντρο άμεσα αφού στο σπίτι τους δεν μπορούν να του παρέχουν τα απαραίτητα. 

Δείτε όσα ανέφερε στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» η μητέρα του Βαγγέλη Πέππου.

Βίντεο-ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του 31χρονου Κύπριου στη Μύκονο

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top