Δεν υπέβαλε αίτηση και της καταβάλλουν Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα – Τους το είπε αλλά συνεχίζουν

Δεν υπέβαλε αίτηση και της καταβάλλουν Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα – Τους το είπε αλλά συνεχίζουν

Να τους λέει ότι δεν θέλει βοήθημα από το κράτος και το αρμόδιο τμήμα της κρατικής μηχανής να επιμένει να της δίνει ντε και καλά χρήματα!

Μπορεί η πιο πάνω αναφορά να φαίνεται χιουμοριστική, ωστόσο, ανταποκρίνεται απόλυτα στην πραγματικότητα.

Ο λόγος για συμπολίτισσά μας, η οποία τον Σεπτέμβριο διαπίστωσε ότι κατατέθηκαν 300 ευρώ στο λογαριασμό της. Όταν επικοινώνησε με την τράπεζά της για να ζητήσει διευκρινήσεις, την ενημέρωσαν πως τα χρήματα αυτά αφορούν επίδομα από το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα για τον μήνα Αύγουστο.

«Μα εγώ δεν έχω ανάγκη τα χρήματα και ούτε έκανα σχετικό αίτημα» απάντησε προς τιμήν της η κοπέλα. Τα ίδια είπε και στο αρμόδιο κυβερνητικό τμήμα, με ανθρώπους του οποίου επικοινώνησε συνολικά τρεις φορές.

Εις μάτην όμως. Διαβάστε τη συνέχεια στο BusinessNews

Φάνης Μακρίδης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.