ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 40χρονου που απεβίωσε σε σκάφος

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 40χρονου που απεβίωσε σε σκάφος

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 9:30 το πρωί της Τετάρτης (05/10) η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 40χρονου ο όποιος απεβίωσε το βράδυ της Δευτέρας (3/10) μέσα σε σκάφος που βρισκόταν στην αποβάθρα ξενοδοχείου στη Αγία Νάπα.

Την νεκροτομή διενέργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου η οποία όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα μας, ο θάνατος του 40χρόνου προήλθε από οξύ καρδιακό επεισόδιο.

Μάλιστα μας ανάφερε, πως ο Αιγύπτιος είχε αρκετά καρδιολογικά προβλήματα.

Τον άτυχο άντρα εντόπισαν εντός του σκάφους αλλά μέλη του πληρώματος. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ενώ κοιμόταν σε κάποια στιγμή ροχάλισε δυνατά με αποτέλεσμα τα μέλη του πληρώματος να προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. 

Να σημειώσουμε πως ο 40χρονος βρισκόταν εδώ και καιρό στην  Κύπρο και δούλευε σε σκάφος ιδιώτη.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE