Η Αννίτα Δημητριάδου φέρεται να... μείωνε μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΤ: «Ήβρεν τους άλλους παλαβούς» - «Χαντακωμένος»

Η Αννίτα Δημητριάδου φέρεται να... μείωνε μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΤ: «Ήβρεν τους άλλους παλαβούς» - «Χαντακωμένος»

Ηχητικό ντοκουμέντο που χρησιμοποιήθηκε σε δίκη στην Ολλανδία, παρουσιάζει την αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια του ΚΟΤ, Αννίτα Δημητριάδου, να μειώνει διοικητικά στελέχη του Οργανισμού Τουρισμού.

«Ήβρεν τους άλλους παλαβούς» φέρεται να λέει η κα Δημητριάδου, η οποία προφανώς αναφερόταν σε μέλος της Επιτροπής Ελέγχου του ΚΟΤ, τον Γιάννη Κάκκο (σύμφωνα με πληροφορίες του «Πολίτη»). Όσο για τους «άλλους παλαβούς», βάσει πάντα των όσων γράφει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Θεοδώρου, είναι τα νυν μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΤ.

Σε κάποια άλλη στιγμή, η κα Δημητριάδου ακούγεται να χαρακτηρίζει «χαντακωμένο» τον πρόεδρο της επιτροπής ελέγχου του ΚΟΤ Στέλιο Ιωαννίδη.

Περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE