Στέλνουν σε Βουλευτή του ΔΗΣΥ σύνταξη από τα 42 του! Δεν «έπαιξε πελλό», την αποποιείται και θέλει να αλλάξει τον νόμο

Στέλνουν σε Βουλευτή του ΔΗΣΥ σύνταξη από τα 42 του! Δεν «έπαιξε πελλό», την αποποιείται και θέλει να αλλάξει τον νόμο

Σε μια κίνηση η οποία αν μη τι άλλο τον τιμά σαν άνθρωπο και εκπρόσωπο του λαού στο Κοινοβούλιο προχώρησε ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Ονούφριος Κουλλάς όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πολίτης».

Ο 42χρονος πολιτικός μετά την εκλογή του παραιτήθηκε από το Υπ. Οικονομικών ως όφειλε με αποτέλεσμα από το Γενικό λογιστήριο του κράτους να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός ώστε να του αποστέλλεται σύνταξη(!).

Ο ίδιος σε επιστολή του προς την Γενική λογίστρια του κράτους Ρέα Γεωργίου ζητά να αποποιηθεί της σύνταξης η οποία θα του καταβαλλόταν παράλληλα με το μισθό του ως βουλευτής ενώ προχωρεί και ένα βήμα παρακάτω ψάχνοντας ποιος είναι ο νόμος και ποια τα συγκεκριμένα άρθρα που του δίνουν τέτοιο δικαίωμα με σκοπό να μελετήσει τρόπους να εξορθολογιστεί αυτή η ανορθόδοξη πρόνοια.

Στο ρεπορτάζ που υπογράφει η Κάτια Σάββα αναφέρεται ότι πρόκειται για νόμο του 1997 ο οποίος σίγουρα χρίζει εναρμόνισης και επικαιροποίησης ώστε σε τέτοιες δύσκολες οικονομικές περιόδους, να μην δίνονται αυτές οι προκλητικές συντάξεις από τα κρατικά ταμεία τη στιγμή που συνάνθρωποι μας δεν έχουν ούτε τα απαραίτητά προς το ζην. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE