Είναι πολύ «μπροστά» αυτός ο ιερέας! Τάζει τάμπλετ σε παιδιά για να πάνε στο κατηχητικό

Είναι πολύ «μπροστά» αυτός ο ιερέας! Τάζει τάμπλετ σε παιδιά για να πάνε στο κατηχητικό

Ενας ιερέας στην Πάτρα αποφάσισε να προσελκύσει όσους περισσότερους μαθητές μπορεί, τάζοντάς τους ένα τάμπλετ για να γραφτούν στο κατηχητικό!

«Όσα παιδιά έλθουν στο Κατηχητικό και δεν κάνουν πολλές απουσίες, στο τέλος θα μπουν σε κλήρωση για ένα τάμπλετ» είπε ο ιερέα από άμβωνος στην περιοχή Ταραμπούρα της Πάτρας, αφήνοντας άναυδους τους πιστούς.

Σύμφωνα με το patranews, μπορεί τα παιδιά να ενθουσιάστηκαν, αλλά δεν έλειψαν και οι αντιδράσεις από τους μεγαλύτερους, οι οποίοι δεν είδαν και με το καλύτερο μάτι την ιδέα του τάμπλετ ως κράχτη για συμμετοχή στο κατηχητικό.

Από iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση διαρροής εγγράφων από τις Κεντρικές Φυλακές – Επταήμερη προσωποκράτηση για τους πέντε υπόπτους

Υπόθεση διαρροής εγγράφων από τις Κεντρικές Φυλακές – Επταήμερη προσωποκράτηση για τους πέντε υπόπτους

Προσωποκράτηση διάρκειας επτά ημερών διέταξε σήμερα (23/05) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για τους πέντε υπόπτους που συνελήφθησαν σε σχέση με την υπόθεση διαρροής επίσημων εγγράφων από τις Κεντρικές Φυλακές.