Συντετριμμένη πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Αντίο αδερφέ μου…»

Συντετριμμένη πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Αντίο αδερφέ μου…»

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Χαρούλα Αλεξίου μετά την είδηση του θανάτου ενός στενού της φίλου στην Κρήτη.

Πρόκειται για άνδρα που βρέθηκε νεκρός την Τετάρτη 5/10 το πρωί, στη θάλασσα λίγα μέτρα από την ακτή στην περιοχή της Κουλούρας στην Χαλέπα, στα Χανιά. Το πτώμα εντοπίστηκε από μια κοπέλα η οποία ειδοποίησε τις αρχές και με τη βοήθεια του Λιμενικού ανέσυραν το πτώμα και έγινε η ταυτοποίηση.

Όπως διαπιστώθηκε, η σορός άνηκε στον 76χρονο διακοσμητή Μπάμπη Γονίδη.Τα αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά και αναμένεται η έκθεση του ιατροδικαστή.

Η Χάρις Αλεξίου συντετριμένη μοιράστηκε σήμερα τον πόνο της με τους φίλους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.  «Πώς μπόρεσες; Δύο ημέρες πριν, ήσουν αυτός που ήξερα και αγαπούσα. Σε ποιο φανταστικό κόσμο ζούσες αδερφέ μου και δεν μας το είπες ποτέ; Γιατί αυτή η πλάνη; Εσύ που αγάπησες τόσους ανθρώπους και λατρεύτηκες από αυτούς! Πώς μπόρεσες Μπάμπη να μας αφήσεις έτσι; Δεν μπορώ να σου πω “αντίο” αδερφέ μου, δεν μπορώ», έγραψε η χαρακτηριστικά.

haris-alexiou-facebook

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE