Η μπάλα στον Γιούνκερ! Για το γήπεδο της Λεμεσού...

Η μπάλα στον Γιούνκερ! Για το γήπεδο της Λεμεσού...

εταξύ σοβαρού και αστείου, κάποιοι που ασχολούνται πιο ζεστά με το γήπεδο της Λεμεσού, έλεγαν σε πηγαδάκι πριν μερικές μέρες ότι η μπάλα είναι στα πόδια του Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ.

Όσοι δεν γνωρίζετε τον κύριο, είναι πρώην Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και τα τελευταία δυο χρόνια είναι πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE