10χρονος χαροπαλεύει μετά από επίθεση φίλου του!Τον έλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά

10χρονος χαροπαλεύει μετά από επίθεση φίλου του!Τον έλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά

Συγκλονίζει η ιστορία του 10χρονου Kayden Culp που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά από επίθεση που δέχτηκε από ένα άλλο αγόρι που κρατείται από την αστυνομία.

Ο μικρός σύμφωνα με πληροφορίες, έπαιζε με άλλα δύο αγόρια όταν ένας φίλο του, τον περιέλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά την περασμένη Κυριακή σε μια αλάνα στο Kerville του Τέξας.

Η μητέρα του 10χρονου Trysten Hatchett δήλωσε ότι πάσχει από λοιμώξεις και παίρνει φάρμακα για να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του, καθώς το 20% του σώματός του ήταν γεμάτο εγκαύματα.

Τα εγκαύματα είναι κυρίως στο πάνω τμήμα του σώματός του.

kayden-culp2.jpg

"Ο γιος μου είναι ξεχωριστός. Ήταν θορυβώδης και του άρεσε να διασκεδάζει. Θεώρησε αυτά τα παιδιά φίλους του, αλλά τον κορόιδευαν και τον πείραζαν. Ήταν συνήθως το παιδί που έκαναν πλάκα αλλά συνέχιζε να παίζει μαζί τους. Βρίσκεται σε μηχάνημα υποστήριξης ζωής και κρατείται ναρκωμένος.

Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για μεγάλο χρονικό διάστημα, υπομένοντας κάτι που κανένας δεν θα έπρεπε να περνά", δήλωσε η μητέρα του 10χρονου που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.


Πηγή: Star.gr/Independent

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE