Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, ύστερα από πρωτοβουλία του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Νίκου Χριστοδουλίδη, έγινε το απόγευμα συνάντηση του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΘΟΚ Γιάννη Τουμαζή, στην παρουσία και του κ. Χριστοδουλίδη.
Όπως αναφέρεται, στη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η αλληλοεκτίμηση στο έργο των δύο Οργανισμών και έγινε ανταλλαγή απόψεων για το πλαίσιο και διαδικασίες ελέγχου που αφορούν τον ΘΟΚ.
Συμφωνήθηκε ότι, με δεδομένο το σεβασμό και των δύο Οργανισμών στη νομιμότητα, θα υπάρξει απόλυτη συνεργασία και προς τούτο λειτουργοί των δύο Οργανισμών θα έχουν συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα 10/10/2016.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




