ΠτΔ: «Πρέπει να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για την εξεύρεση λύσης»

ΠτΔ: «Πρέπει να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για την εξεύρεση λύσης»

Αν θέλουμε να αποτρέψουμε τους στόχους της Τουρκίας που είναι η οριστική διχοτόμηση και ενδεχόμενα η τουρκοποίηση ολόκληρης της Κύπρου, θα πρέπει να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια έτσι ώστε αν μη τι άλλο να έχουμε την συνείδηση μας ήσυχη ότι δεν ευθυνόμαστε γιατί η κατεχόμενη πατρίδα μας συνεχίζει να τουρκοποιείται, δήλωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Μιλούσε στα αποκαλυπτήρια του μνημείου ΕΟΚΑ 1955-1959 στο Παραλίμνι.

Ο Πρόεδρος ανέφερε ακόμη ότι αν η αδιαλλαξία της Τουρκίας δεν επιτρέψει λύση του Κυπριακού, τότε θα δώσουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε την μάχη μέχρι που να επιτύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει.

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect