ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ: Παραπέμπεται σε δίκη ο άστεγος – Υπήρχαν μάρτυρες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ:  Παραπέμπεται σε δίκη ο άστεγος – Υπήρχαν μάρτυρες

Σε δίκη παραπέμφθηκε ο 38χρονος άστεγος από την Λευκωσία ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό Ρωσίδας σε δημόσιες τουαλέτες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ο κατηγορούμενος θα προφυλακιστεί μέχρι και τις 2/11 ημερομηνία έναρξης της δίκης του.

Το όλο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 28η Σεπτεμβρίου όταν θύτης και θύμα εντοπίστηκαν γυμνοί από αστυνομικούς στις τουαλέτες του δημόσιου κήπου παρά το άγαλμα του Διονύσιου Σολωμού.

Ανάμεσα στους μάρτυρες που κατέθεσαν στην Αστυνομία υπήρχαν και πρόσωπα που είχαν δει όλο το σκηνικό του φερόμενου ως βιασμού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άγριος βιασμός και κραυγές σε δημόσιες τουαλέτες – Ήταν γυμνή όταν έφτασε η Αστυνομία και αυτός με το εσώρουχο

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 25χρονου - Πώς συνέβη το μοιραίο

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 25χρονου - Πώς συνέβη το μοιραίο

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία του 24χρονου που έχασε τη ζωή του, λίγες ημέρες μετά το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη. Πρόκειται για τον Ibrahim Al Aawad, ηλικίας 24 ετών, με καταγωγή από τη Συρία.

BEST OF TOTHEMAONLINE