Πακιστανοί ασέλγησαν σε ανήλικο με νοητικά προβλήματα - Τι κατήγγειλε η μητέρα

Πακιστανοί ασέλγησαν σε ανήλικο με νοητικά προβλήματα - Τι κατήγγειλε η μητέρα

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δύο νεαροί, πακιστανικής καταγωγής, φέρονται να δελέασαν τον ανήλικο με χρήματα προκειμένου να ασελγήσουν σε βάρος του

Τον βιασμό του παιδιού της από δύο αλλοδαπούς κατήγγειλε μια μητέρα σε αστυνομικό τμήμα της ενδοχώρας του Ηρακλείου, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψή τους. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η καταγγελία έγινε το πρωί της Παρασκευής, αν και το περιστατικό που καταγγέλθηκε είχε συμβεί πριν από περίπου 6 μήνες. 

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη δύο νεαρών, πακιστανικής υπηκοότητας, ενώ ζητήθηκε και η ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού, το οποίο παρουσιάζει νοητικά προβλήματα. 

Σύμφωνα με την καταγγελία οι δύο νεαροί φέρονται να δελέασαν τον ανήλικο με χρήματα προκειμένου να ασελγήσουν σε βάρος του.

protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.