Live εικόνα: Ο Κρατικός Προϋπολογισμός στην Ολομέλεια της Βουλής – Μέρα 2η
Συνεχίζεται η συζήτησης του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2026 στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Ο λόγος για τον 35χρονο που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου (08/10) στο δρόμο Λευκωσίας – Παλαιχωρίου.
Οι γιατροί έδωσαν πολύωρη μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο, τα πολλαπλά τραύματα που είχε δεν ήταν δυνατό να αντιμετωπιστούν. Κι αυτό παρά τις υπεράνθρωπες και συγκινητικές προσπάθειες των ιατρών.
Διαβάστε επίσης:
ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για το θύμα του θανατηφόρου
ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Έβγαινε από αλτ η 34χρονη
Ο 35χρονος μοτοσικλετιστής που υπέκυψε στα τραύματά του είχε συγκρουστεί με όχημα που οδηγούσε 34χρονη.
Η Αστυνομία κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το τροχαίο να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας (1460).
Ο Αστυνομικός Σταθμός Κλήρου συνεχίζει τις εξετάσεις.
Το ThemaOnline γνωρίζει το όνομα του θανόντος, ωστόσο, δεν πρόκειται να το μεταδώσει πριν βεβαιωθεί ότι έχουν ενημερωθεί όλοι οι στενοί συγγενείς του.
*Φωτογραφία αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




