ΛΕΥΚΑΡΑ: Το ερωτικό κελαήδημα των αμπελοπουλιών έστειλε 80χρονο στο Τμήμα

ΛΕΥΚΑΡΑ: Το ερωτικό κελαήδημα των αμπελοπουλιών έστειλε 80χρονο στο Τμήμα

Που να περίμενε ο 80χρονος ότι αντί για αμπελοπούλια θα προσέλκυε μέλη της Υπηρεσίας Θήρας.

Το ερωτικό κελαήδημα των αμπελοπουλιών που χρησιμοποιούσε ο 80χρονος μέσω ηχοπαραγωγικής συσκευής προσέλκυσε αντί για αμπελοπούλια τα μέλη του Ουλαμό της Υπηρεσίας Θήρας.

Οι άντρες της Υπηρεσίας Θήρας εντόπισαν τον 80χρονο στις 08:00 το πρωί της Παρασκευής 7/10 στην τοποθεσία «Τσιμιτσέλλι» κοντά στα Λεύκαρα «παρέα» με 97 ξόβεργα, που όπως ανέφερε ο ίδιος μόλις τα είχε στήσει και δεν πρόλαβε να παγιδεύσει σε αυτά αμπελοπούλια.

Πρόκειται για 80χρονο από τα Λεύκαρα, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Σταθμό Λευκάρων όπου και κατηγορήθηκε γραπτώς, αφού παραδέχθηκε ενοχή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE