ΥΠΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΤΕΜΑΧΙΩΝ: Προειδοποιεί με δικαστικά μέτρα το Υπουργείο Εμπορίου

ΥΠΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΤΕΜΑΧΙΩΝ: Προειδοποιεί με δικαστικά μέτρα το Υπουργείο Εμπορίου

Μισθωτές Βιομηχανικών Περιοχών υπενοικιάζουν τα υποστατικά σε τρίτους χωρίς την έγκριση του Υπουργείου Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Το Υπουργείο Ενέργειας Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού σε εγκύκλιο του την οποία εξασφαλίσαμε αναφέρει ότι έχει εντοπίσει περιπτώσεις στις οποίες μισθωτές τεμαχίων στις Βιομηχανικές Περιοχές  έχουν προχωρήσει σε υπενοικιάσεις των υποστατικών τους χωρίς την εξασφάλιση της απαιτούμενης έγκρισης από το Υπουργείο όπως είναι η προβλεπόμενη διαδικασία. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE