ΥΠΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΤΕΜΑΧΙΩΝ: Προειδοποιεί με δικαστικά μέτρα το Υπουργείο Εμπορίου

ΥΠΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΤΕΜΑΧΙΩΝ: Προειδοποιεί με δικαστικά μέτρα το Υπουργείο Εμπορίου

Μισθωτές Βιομηχανικών Περιοχών υπενοικιάζουν τα υποστατικά σε τρίτους χωρίς την έγκριση του Υπουργείου Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Το Υπουργείο Ενέργειας Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού σε εγκύκλιο του την οποία εξασφαλίσαμε αναφέρει ότι έχει εντοπίσει περιπτώσεις στις οποίες μισθωτές τεμαχίων στις Βιομηχανικές Περιοχές  έχουν προχωρήσει σε υπενοικιάσεις των υποστατικών τους χωρίς την εξασφάλιση της απαιτούμενης έγκρισης από το Υπουργείο όπως είναι η προβλεπόμενη διαδικασία. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.