ΠΑΦΟΣ: Βρήκαν τα κλειδιά στο σπίτι και του έκλεψαν το αυτοκίνητο – Το αναζητεί ο ιδιοκτήτης

ΠΑΦΟΣ: Βρήκαν τα κλειδιά στο σπίτι και του έκλεψαν το αυτοκίνητο – Το αναζητεί ο ιδιοκτήτης

Άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι στην Πάφο και εκτός από τα υπόλοιπα έκλεψαν και το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη που ήταν σταθμευμένο στην αυλή.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο Πάφου ότι, μεταξύ των ημερομηνιών 16/9/2016 και 8/10/2016, άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία της στην Πάφο και έκλεψαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές αξίας €2,500.

Επίσης, κλάπηκε και το αυτοκίνητό της μάρκας Lexus RX30, γκρίζου χρώματος, με αριθμούς εγγραφής KWW933, αξίας €12,000 το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας και τα κλειδιά του βρίσκονταν εντός της οικίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE