10χρονος ήρθε διακοπές στην Κύπρο και κατέληξε στον τελικό του «Τουρκία Έχεις Ταλέντο»

10χρονος ήρθε διακοπές στην Κύπρο και κατέληξε στον τελικό του «Τουρκία Έχεις Ταλέντο»

Ένα 10χρονο αγόρι από την Βρετανία ήρθε διακοπές στην Κύπρο μαζί με την οικογένεια του και κατέληξε να βρεθεί στον τελικό του «Τουρκία Έχεις Ταλέντο».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «Τhe Sun» το οποίο δεν προσδιορίζει εάν πρόκειται για τα κατεχόμενα, ο διάσημος πια 10χρονος, Kavan Stables, ήρθε στην Κύπρο για διακοπές μαζί με την μητέρα του, όπου γνωρίστηκε με μία τουρκική ομάδα χορού.  

Πιο συγκεκριμένα, ο 10χρονος επιδείκνυε τις χορευτικές του ικανότητες κατά την διάρκεια των διακοπών του, με τους τούρκους χορευτές να εντυπωσιάζονται τόσο πολύ από το ταλέντο του που του ζήτησαν να χορέψει μαζί τους στον τελικό του «Τουρκία Έχεις Ταλέντο».

«Νόμιζα ότι απλά τον “πείραζαν”», δήλωσε η μητέρα του 10χρονου στην «The Sun», συμπληρώνοντας πως το όταν γύρισαν στην Βρετανία και την ενημέρωσαν ότι ο γιός της θα έπρεπε να πάει στην Κωνσταντινούπολη για τον τελικό έμεινε άναυδη.

Τελικά ο 10χρονος βρέθηκε στον Κωνσταντινούπολη και χόρεψε στον τελικό μαζί με την τουρκική ομάδα χορού. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιάνει δουλειά η Ολγκίν - Εντός του μήνα οι πρώτες συναντήσεις

Κυπριακό: Πιάνει δουλειά η Ολγκίν - Εντός του μήνα οι πρώτες συναντήσεις

Ξεκινά σήμερα 12 Μαΐου επίσημα η αποστολή της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, η οποία αναμένεται εντός Μαΐου στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE