Πτώμα σε ξενοδοχείο της Λεμεσού: Έπεσε από μεγάλο υψόμετρο στο κλιμακοστάσιο

Πτώμα σε ξενοδοχείο της Λεμεσού: Έπεσε από μεγάλο υψόμετρο στο κλιμακοστάσιο

Ένας άντρας ηλικίας 44 ετών, βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο της Λεμεσού.

Το πτώμα εντοπίστηκε στις 1:45 π.μ της Δευτέρας (10/10), με την αστυνομία να μεταβαίνει στη σκηνή θεωρώντας απομακρυσμένο εκ πρώτης όψεως το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η νενομισμένη νεκροψία αναμένεται ότι θα ρίξει φως στην όλη υπόθεση η οποία αναμένεται να γίνει είτε εντός της ημέρας είτε την Τρίτη 11/10 από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Ο άτυχος 44χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έπεσε από μεγάλο ύψος στο κενό του κλιμακοστασίου.

Ο ίδιος ήταν πελάτης του ξενοδοχείου και διέμενε μόνος του από τις 2/10/2016, ημερομηνία άφιξης του στην Κύπρο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εντοπίστηκε πτώμα σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεμεσού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

Το να τίθενται όροι και προϋποθέσεις πριν την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων είναι μια τακτική που δεν βοηθά στο να υπάρχουν εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE