Μαύρο χάλι η Λήδρας – Δεν είναι εικόνα που αρμόζει σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μαύρο χάλι η Λήδρας – Δεν είναι εικόνα που αρμόζει σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Λήδρας ίσως είναι η πιο πολυσύχναστη οδός της Λευκωσίας. Ιδιαίτερα μετά τη... νέκρωση της λεωφόρου Μακαρίου, η συγκεκριμένη οδός στην παλιά πόλη αναβαθμίστηκε και δέχεται πολύ περισσότερο κόσμο.

Αυτό όλοι το ξέρουν, πλην των δημοτικών αρχών. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από φωτογραφίες που δημοσιοποίησε συμπολίτισσά μας στο facebook (ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ - ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ).

Μάλιστα, σχολίασε: «Πήγαμε στη Λήδρας και δεν μας άρεσε!».

Πριν παρουσιάσουμε τις φωτογραφίες της Ε.Ι., να σημειώσουμε ότι ο Δήμος Λευκωσίας θα έπρεπε να φροντίζει να υπάρχει συνεργείο καθαρισμού. Ιδιαίτερα όταν υπάρχουν εκδηλώσεις που καθιστούν βέβαιη την παρουσία μεγάλου όγκου επισκεπτών.

Δείτε τις φωτογραφίες της ντροπής: 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο: Συγκρούστηκε με λεωφορείο ο άτυχος 29χρονος Δημήτρης

Θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο: Συγκρούστηκε με λεωφορείο ο άτυχος 29χρονος Δημήτρης

Σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 3.15 τα ξημερώματα σήμερα, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο Δημήτρης Βασιλείου, 29 ετών από τη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE