ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΛΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ: Τον έδεσε χειροπόδαρα, άρχισε να τον κτυπά μέχρι θανάτου και μετά πήγε για ύπνο

ΠΑΛΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ: Τον έδεσε χειροπόδαρα, άρχισε να τον κτυπά μέχρι θανάτου και μετά πήγε για ύπνο

Με αφορμή την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου να απορρίψει την έφεση βαρυποινίτη για επανεξέταση της υπόθεσης τους ήρθε ξανά στο φως το στυγερό έγκλημα που είχε διαπράξει το 2012.

Ο λόγος για αλλοδαπό Ρουμανικής καταγωγής ο οποίος καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμα της, η συνάδελφος Ντίνα Κλεάνθους του «Ρεπόρτερ», στις 28/4/2012 ο κατηγορούμενος και το θύμα επίσης από την Ρουμανία κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να αρχίσει λογομαχία μεταξύ των δυο για χρηματική διαφορά.

Το θύμα σε κάποια φάση άρπαξε ένα μαχαίρι και κινήθηκε με άγριες διαθέσεις εναντίον του καταδικασθέντα.

Τρείς συγκάτοικοι του καταδικασθέντα αφόπλισαν το θύμα και ο βαρυποινίτης άρχισε να τον κτυπά.

Στην συνέχεια τον έδεσε χειροπόδαρα και από τον λαιμό. Παρά τις προσπάθειες των άλλων ατόμων ο καταδικασθέντας συνέχισε να τον κτυπά. Τόσο αυτός όσο και οι συγκάτοικοι του, άφησαν το θύμα δεμένο και πήγαν για ύπνο.

Μερικές ώρες αργότερα ένας από τους συγκάτοικους του βλέποντας το θύμα δεμένο προσπάθησε μάταια να τον λύσει καθώς ήταν ήδη νεκρός.

Σύμφωνα με την νεκροψία ο θάνατος προήλθε την στιγμή που δεχόταν τα κτυπήματα από τον καταδικασθέντα όταν το θύμα βρισκόταν στο έδαφος, με αποτέλεσμα να σφίξει το σχοινί με το οποίο του είχε δέσει το λαιμό του και έτσι να αφήσει την τελευταία του πνοή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top