ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συναγερμός για 22 λεπτά στον Άγ. Ανδρέα – Δραπέτευσε φυλακισμένος και εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό

Συναγερμός για 22 λεπτά στον Άγ. Ανδρέα – Δραπέτευσε φυλακισμένος και εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό

Συναγερμός στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα γύρω στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας (10/10), με οχήματα των Κεντρικών Φυλακών και περιπολικά της Αστυνομίας να «κτενίζουν» την περιοχή.

Του Φάνη Μακρίδη

Επρόκειτο για κρατούμενο στο Κέντρο Εξωιδρυματικής Απασχόλησης του σωφρονιστικού ιδρύματος, ο οποίος μετά την επιστροφή του λίγο πριν από τις 18:00 και ενώ υποβαλλόταν σε έλεγχο από δεσμοφύλακες, άρχισε να τρέχει ημίγυμνος στους δρόμους!

Η κινητοποίηση ήταν άμεση με τους δεσμοφύλακες να αρχίζουν αμέσως έρευνα για εντοπισμό του, ενώ ειδοποιήθηκε παράλληλα και η Αστυνομία.

Οι έρευνες στέφθηκαν με επιτυχία 22 λεπτά αργότερα, με τους δεσμοφύλακες να τον εντοπίζουν και να τον θέτουν υπό σύλληψη. Εξέλιξη που έγινε δεκτή με ικανοποίηση αφού ο χρόνος αντίδρασης των υπαλλήλων του σωφρονιστικού ιδρύματος ήταν πολύ μικρός, ενώ ενήργησαν αποτελεσματικά.

Να σημειωθεί ότι όσοι είναι ενταγμένοι στο Κέντρο Εξωιδρυματικής Απασχόλησης είναι ελεύθεροι να δουλεύουν από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα εκτός φυλακών, ενώ επιστρέφουν στο μέρος κράτησής τους (είναι εκτός των υπόλοιπων εγκαταστάσεων των Κεντρικών Φυλακών, έξω από την πύλη) το απόγευμα. Πριν εισέλθουν στην εγκατάσταση όπου κρατούνται, υποβάλλονται σε έλεγχο.

Ο εν λόγω κρατούμενος που είχε καταδικαστεί για υποθέσεις διαρρήξεων, άρχισε να τρέχει λίγο μετά που ο δεσμοφύλακας, ο οποίος τον υπέβαλλε σε σωματική έρευνα, του είπε να αφαιρέσει την φανέλα.

Τους  λόγους που τον ώθησαν σ΄ αυτή την αντίδραση, θα επιχειρήσει να εξακριβώσει η Αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top