Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών
Η Λευκωσία απαντά θετικά στη νέα ημερομηνία της επίσκεψης – Σταθερή θέση υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση Δημοτικού Συμβούλου του ΔΗΣΥ Λάρνακας, ο οποίος υπέπεσε σε λίβελο ολκής με το ενδεχόμενο να ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον του να φαντάζει πολύ πιθανόν.
Ο εν λόγω Δημοτικός Σύμβουλος κατηγόρησε με χυδαίο τρόπο άτομα που ανήκουν στον χώρο του ΔΗΣΥ και επέλεξαν να στηρίξουν υποψήφιο προερχόμενο από το ΑΚΕΛ. Μάλιστα, το τράβηξε τόσο πολύ που έκανε λόγο και για εξαγορά ψήφων!
Φαίνεται πως κάποιοι παραμένουν κομματόσκυλα και τους είναι αδιανόητο ότι άλλοι ενεργούν για το καλό του τόπου τους μακριά από χρωματισμούς και παρωπίδες.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




