Άρχισαν οι συναντήσεις των αντιπροσωπειών Κύπρου, Ελλάδας, Αιγύπτου στο Κάιρο

Άρχισαν οι συναντήσεις των αντιπροσωπειών Κύπρου, Ελλάδας, Αιγύπτου στο Κάιρο

Ξεκίνησαν στο Κάιρο οι επαφές αντιπροσωπειών Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, υπό τους ηγέτες των τριών χωρών, Νίκο Αναστασιάδη, Αλέξη Τσίπρα και Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι.

Με βάση το πρόγραμμα των συναντήσεων, οι επαφές άρχισαν με διμερή συνάντηση των αντιπροσωπειών Αιγύπτου και Ελλάδας και ακολούθησε διμερής συνάντηση των αντιπροσωπειών Αιγύπτου και Κύπρου.

Μετά τις συναντήσεις αυτές είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί δεντροφύτευση τριών ελαιόδεντρων στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου από τους τρεις ηγέτες.

Θα ακολουθήσει έναρξη της Τριμερούς Συνόδου των ηγετών και των αντιπροσωπειών των τριών χωρών που αναμένεται να διαρκέσει γύρω στη μιάμιση ώρα.

Στη συνέχεια θα γίνουν δηλώσεις των τριών ηγετών των τριών χωρών και θα παρατεθεί γεύμα για τις αντιπροσωπείες.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.