LIFESTYLE

Κύπριος ηθοποιός ξυλοκόπησε την παράνομη ερωμένη του! Την έστειλε στο Νοσοκομείο - ΒΙΝΤΕΟ

Κύπριος ηθοποιός ξυλοκόπησε την παράνομη ερωμένη του! Την έστειλε στο Νοσοκομείο - ΒΙΝΤΕΟ

Mια αποκάλυψη που θα συζητηθεί έκανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Μιχαήλ μέσα από την εκπομπή «Love&Style». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η νεαρή μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με ασθενοφόρο.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή (9/10) όταν οι δυο τους συναντήθηκαν στο σπίτι της κοπέλας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες άρχισε να την χτυπά. Η ίδια επικοινώνησε με φίλη της στην οποία ζήτησε βοήθεια γιατί ο Κύπριος ηθοποιός ασκούσε βία και ήταν επικίνδυνος.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή ο ηθοποιός διατηρεί άλλη σχέση για αυτό και δεν θα δοθεί διάσταση στο θέμα, καθώς ούτε και η ίδια η νεαρή που ξυλοκοπήθηκε δεν προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία. Πάντως και οι δυο τους μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με τον δημοφιλή ηθοποιό να «δραπετεύει» απο το κρεβάτι του και να γίνεται «καπνός».

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top