ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Δεν αναβαθμίζεται το καθεστώς των κατεχομένων γιατί είναι προϊόν παράνομης ενέργειας

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Δεν αναβαθμίζεται το καθεστώς των κατεχομένων γιατί είναι προϊόν παράνομης ενέργειας

Σε όποιες ενέργειες και αν προβεί η Τουρκία σε καμία απολύτως περίπτωση δεν αναβαθμίζεται το καθεστώς στις κατεχόμενες περιοχές διότι είναι το προϊόν μιας παράνομης ενέργειας, δήλωσε από το Κάιρο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Κληθείς να σχολιάσει την παρουσία του Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί σε συνέδριο για την Ενέργεια στην Κωνσταντινούπολη, στο περιθώριο του οποίου ο κ. Ακιντζί είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Εκπρόσωπος είπε ότι επρόκειτο για ένα συνέδριο που διοργάνωνε ιδιωτικός οργανισμός στην Τουρκία.

Πάντοτε, συνέχισε, “η Τουρκία εκμεταλλευόταν τέτοιου είδους ευκαιρίες, επιχειρώντας να αναβαθμίσει τον Τ/κ ηγέτη”.

“Σε όποιες ενέργειες και αν προβεί η Τουρκία σε καμία απολύτως περίπτωση δεν αναβαθμίζεται το καθεστώς στις κατεχόμενες περιοχές, αφού είναι το προϊόν μιας παράνομης ενέργειας”, τόνισε ο Εκπρόσωπος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top