Τρείς Κύπριοι πολιτικοί στα Panama Papers

Τρείς Κύπριοι πολιτικοί στα Panama Papers

61 πολιτικά εκτεθειμένα πρόσωπα βρίσκονται στα Panama Papers, εκ των οποίων οι τρείς είναι Κύπριοι και ακόμη 20 με βεβαρημένο ποινικό ιστορικό.

Σε ταυτοποίηση 600 φυσικών προσώπων από τα 1.050 τα οποία επαναλαμβάνονται σε διάφορες εταιρείες οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στα γνωστά “Panama Papers”, έχει προχωρήσει το Τμήμα Φορολογίας, σύμφωνα με τον Βοηθό Έφορο Φορολογίας Σωτήρη Μαρκίδη, ο οποίος μιλούσε ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών, η οποία συνέχισε την εξέταση του θέματος.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE