Μείωση τιμών πετρελαίου στις ασιατικές αγορές, μετά την αύξηση παραγωγής ΟΠΕΚ

Μείωση τιμών πετρελαίου στις ασιατικές αγορές, μετά την αύξηση παραγωγής ΟΠΕΚ

Οι τιμές του πετρελαίου μειώθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στις ασιατικές αγορές, μετά την ανακοίνωση του ΟΠΕΚ για την αύξηση της παραγωγής του, στο υψηλότερο επίπεδο της τελευταίας οκταετίας, αλλά κι αναφορών για αύξηση των αμερικανικών πετρελαϊκών αποθεμάτων.

Οι τιμές του πετρελαίου διεθνούς προέλευσης τύπου Brent, καταγράφηκαν στα 51,52 δολάρια το βαρέλι, μειωμένες κατά 29 σεντ ή 0,6% από το προηγούμενο κλείσιμο. Οι τιμές του αμερικανικού αργού πετρελαίου μειώθηκαν κατά 35 σεντ ή 0,7% στα 49,83 δολάρια το βαρέλι.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

Αυτά που καταγράφηκαν στην άτυπη διευρυμένη διάσκεψη στη Νέα Υόρκη είναι οι τρεις ελάχιστες εξελίξεις που θέσαμε ως στόχο, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κρατώντας ως πιο σημαντική εξέλιξη τον καθορισμό των επόμενων συναντήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE