ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η 29χρονη Κύπρια που δολοφονήθηκε στην Αφρική – Φερόμενος ως ηθικός αυτουργός ο Κύπριος άντρας της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η 29χρονη Κύπρια που δολοφονήθηκε στην Αφρική – Φερόμενος ως ηθικός αυτουργός ο Κύπριος άντρας της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην επικαιρότητα ξανά η άγρια δολοφονία της Τζέιντι Παναγιώτου, της Κύπριας που δολοφονήθηκε στην Αφρική, με την έναρξη της εκδίκασης της υπόθεσης.

Άρχισε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Κέιπ Τάουν της Νοτίου Αφρικής η πολυαναμενόμενη δίκη των υπόπτων για τη δολοφονία της 29χρονης Κύπριας Τζέιντι Παναγιώτου.

Πρώτη μάρτυρας, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», ήταν μια γυναίκα, η οποία ισχυρίστηκε ότι άκουσε τρεις πυροβολισμούς και ένα αυτοκίνητο να επιταχύνει από το σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της κοπέλας, έξω από την πόλη Uitenhage στη Νότια Αφρική.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι ο σύζυγος της, Κρίστοφερ Παναγιώτου και δύο άλλα πρόσωπα, τα οποία φαίνεται ότι προσέλαβε προκειμένου να δολοφονήσουν την Τζέιντι τον Απρίλιο του 2015.

Η άτυχη Κύπρια, απήχθη από δύο πρόσωπα έξω από το σπίτι της στο Πορτ Ελίζαμπεθ, την ώρα που περίμενε φιλικό της πρόσωπο να την παραλάβει με το αυτοκίνητο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο σύζυγος της εκείνη την ώρα κοιμόταν μέσα στο σπίτι τους.

Η Τζέιντι μετά την απαγωγή της τοποθετήθηκε σε πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου και μεταφέρθηκε στο Kwa Nobuhle, όπου και εκτελέστηκε.

Η γυναίκα που κατέθεσε ως μάρτυρας, ζούσε κοντά στο σημείου όπου βρέθηκε νεκρή η Παναγιώτου και είπε στο Δικαστήριο ότι τάιζε το εγγόνι της όταν άκουσε τρεις πυροβολισμούς σε γρήγορη εκδοχή, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Η μάρτυρας ανέφερε επίσης ότι αμέσως μετά άκουσε αυτοκίνητο να επιταχύνει, αν και δεν το είδε. 

Image result for tzeinti panagiotou

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top