ΠΑΦΟΣ: Δεν έπεισε τους αστυνομικούς η δικαιολογία του Λ.Χ. από την Έμπα που περιέφερε σκοτωμένη αλεπού – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Δεν έπεισε τους αστυνομικούς η δικαιολογία του Λ.Χ. από την Έμπα που περιέφερε σκοτωμένη αλεπού – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Προκάλεσε σάλο με την φαεινή του ιδέα να περιφέρει σκοτωμένη αλεπού στους δρόμους της Πάφου, δεμένη στο καπό του αυτοκινήτου του, όμως έκανε τον ανήξερο...

Ο λόγος για τον Λ. Χ. από την Έμπα που συνελήφθη από αστυνομικούς για το παράπτωμά του εντός της ημέρας (13/10).

Καλούμενος να αναφέρει γιατί προέβη σ΄ αυτή την ενέργεια, απάντησε ότι απλώς βρήκε την αλεπού στο αυτοκίνητό του σκοτωμένη.

Ασφαλώς, αυτό δεν έπεισε τους αστυνομικούς, καθώς κατηγορήθηκε γραπτώς από το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Η Αστυνομία αξιολογεί πληροφορία που τον θέλει να καταδίωξε το άτυχο και να το σκότωσε.

Πάντως, είναι πιθανό να του προσαφθούν κι άλλες κατηγορίες, καθώς η κυπριακή αλεπού είναι προστατευόμενο είδος, ενώ ακόμα κι όταν επιτρέπεται η θανάτωσή της (εξαρτάται από τον πληθυσμό της), αυτή πρέπει να γίνεται υπό προϋποθέσεις που δημοσιεύονται στην επίσημη εφημερίδα του κράτους.

Ήδη έχει κινητοποιηθεί για την υπό αναφορά υπόθεση το κίνημα Οικολόγων.

Φάνης Μακρίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο περιστατικό στην Πάφο! Ασυνείδητος έδεσε σκοτωμένη αλεπού στο όχημα του και την περιέφερε στο κέντρο της πόλης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE