Έγινε viral και όχι άδικα! Διάσημη ηθοποιός βγάζει τα χείλη της on camera για να φάει - VIDEO

Έγινε viral και όχι άδικα! Διάσημη ηθοποιός βγάζει τα χείλη της on camera για να φάει - VIDEO

Ακομπλεξάριστη είναι η Evelina Bledans, η οποία δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της.

Η Ρωσίδα ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της στο Instagram, ένα απίστευτο στιγμιότυπο από την καθημερινότητά της και συγκεκριμένα από τα backstage των γυρισμάτων του σήριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Έκατσε μπροστά στην κάμερα και αφαίρεσε τα ψεύτικα χείλη από σιλικόνη, προκειμένου να καταφέρει να φάει.

Το εν λόγω βίντεο, τράβηξε ένας φίλος της με το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια το ανέβασε στα social media.

Μέσα σε λίγη ώρα έγινε viral, αφού συγκέντρωσε πάνω από 125.000 views. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Bledans είναι μια από τις πιο γνωστές κωμικούς της Ρωσίας, η οποία συνηθίζει να «τσαλακώνει» την εικόνα της και να προκαλεί με την αμφιλεγόμενη συμπεριφορά της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE