ΒΟΜΒΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: «Εμένα έτρεμε το σπίτι μου νόμιζα έγινε σεισμός – Φαντάστου ακούστηκε ως τον Άγιο Αθανάσιο»

ΒΟΜΒΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: «Εμένα έτρεμε το σπίτι μου νόμιζα έγινε σεισμός – Φαντάστου ακούστηκε ως τον Άγιο Αθανάσιο»

Βόμβα μεγάλης ισχύος ταρακούνησε την Λεμεσό και πιο συγκεκριμένα την βιομηχανική περιοχή στα Κάτω Πολεμίδια, σπέροντας τον πανικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα γύρω στις 2:35 τα ξημερώματα της Παρασκευής (14/10), σημειώθηκε έκρηξη σε αυτοκίνητο 37χρονης λογίστριας ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο κάτω από υπόστεγο, το οποίο εφάπτεται της οικίας της.

Από την έκρηξη, προκλήθηκε φωτιά η οποία επεκτάθηκε και σε διπλανό αυτοκίνητο που ανήκει στον σύζυγό της. Και τα δύο αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 30χρονου ενώ καταζητεί δυο άλλα πρόσωπα.

Τα σχόλια στα social media είναι ενδεικτικά της μεγάλης ισχύος που είχε ο εκρηκτικός μηχανισμός ο οποίος σήκωσε κυριολεκτικά στο πόδι  τους κατοίκους.

Δείτε τα σχόλια:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΒΟΜΒΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Συνέλαβαν έναν, καταζητούνται δυο αδέρφια – Είχαν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν

Ισχυρή έκρηξη στη Λεμεσό! Καταστράφηκαν ολοσχερώς δύο αυτοκίνητα

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE