Ανασχηματισμός στον…πάγο μέχρι νεωτέρας- Οι σκέψεις του ΠτΔ και οι πιέσεις
«Ο χρόνος δεν έχει ακόμη ωριμάσει», αναφέρουν πηγές από το Προεδρικό, σχετικά με τον ανασχηματισμό που υπάρχει στην περιρρέουσα εδώ και μήνες.
Σύμφωνα με δημοσιογράφο του ThemaOnline η οποία βρίσκεται από νωρίς το πρωί στο Δικαστήριο, ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου ζήτησε νέα δικάσιμο ώστε να αντεξετάσει την Μαριάννα Καπάρα με διαδικασία να ολοκληρώνεται και την νεαρή την ώρα που κατευθυνόταν προς την έξοδο λόγω της έντασης αλλά και της πολυσέλιδης κατάθεσής της, την οποία διάβασε προηγουμένως, λόγω της ψυχολογικής φόρτισης και έντασης έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε, με τους Αστυνομικούς αλλά και τους παρευρισκόμενους να της δίνουν τις πρώτες βοήθειες.
Όπως αναφέρει η συνάδελφος καθ΄ όλη τη διάρκεια της κατάθεσής της η νεαρή γυναίκα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη, έκλαιγε, ενώ και ο Χρίστος Θωμά ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ακούγοντας την γυναίκα να διαβάζει την κατάθεση της με την Δικαστή να ζητά την διακοπή της διαδικασίας βλέποντας τον να είναι ιδιαίτερα φορτισμένος.
Να σημειώσουμε ότι έχει οριστεί νέα δικάσιμος στις 20 Οκτωβρίου όπου ο συνήγορος υπεράσπισης του Θωμά θα αντεξετάσει την Μαριάννα Καπάρα.
Διαβάστε επίσης:
-Τριπλό φονικό: Το τριών λεπτών VIDEO που δείχνει άνδρα με μαχαίρι – «Άφησε το Χρίστο»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις